Page 1 of 1

Unable to select usage period with TV remote

Posted: Sat Apr 27, 2024 10:14 pm
by colemarc
It seems impossible to select the field "Statistiche connessione per" while using a TV remote for Android TV.
PXL_20240427_215647496~2.jpg
PXL_20240427_215647496~2.jpg (1.49 MiB) Viewed 593 times

Re: Unable to select usage period with TV remote

Posted: Mon Apr 29, 2024 11:03 am
by admin
Thank you for the bug report I will fix it in the next release...

Grazie per la segnalazione del problema, sistemerĂ² il problema nella prossima release...